Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Besplatno zimovanje za rakovačke osnovce

četvrtak, 27. decembar 2012

Besplatno zimovanje na BleduJavno preduzeće Poslovni centar Rakovica organizovaće tokom januara i februara besplatna zimovanja u trajanju od sedam dana u Sloveniji za 90 učenika iz svih osam osnovnih škola sa područja opštine Rakovica. Direktori škola imaju zadatak da do kraja godine izaberu najbolje učenike koji će putovati, one koji su osvajali nagrade na školskim, gradskim i republičkim takmičenjima ili ostvarili izuzetne sportske rezultate. Za njihov uložen trud, JP Poslovni centar Rakovica nagradiće ih besplatnim zimovanjem, a na put će ići i deca iz ugroženih porodica. Putovanja će biti organizovana u tri ture, i to tako što će prva grupa od 30 mališana na put krenuti 19. januara godine, druga 26. januara, dok će treća grupa putovati 02. februara 2013. godine.

„JP Poslovni centar Rakovica i opština Rakovica finansiraće odlazak dece na Bled, smeštaj u hotelu, pet obroka dnevno, kao i mnogobrojne izlete. Deca mogu da budu sigurna da im neće biti dosadno jer će sedružiti sa svojim vršnjacima iz Slovenije, a osim tradicionalnih manifestacija, u kojima će učestvovati, kao što je paljenje baklji oko Bledskog jezera, organizovane su i posete Kranju, Ljubljani i mnogim drugim gradovima i turističkim zanimljivostima iz ove zemlje“, rekao je Andrija Čupković, direktor JP Poslovni centar Rakovica.

U Bledu će Javno preduzeće Poslovni centar i opština Rakovica tokom januara potpisati sporazum sa opštinom Bled o zajedničkoj saradnji, čiji je cilj da kao i ova slovenačka regija, opština Rakovica počne da koristi predpristupne fondove Evropske Unije, koje će iskorstiti da pre svega očisti Resničko jezero i pretvori ga u turističku atrakciju, kao što je to učinila opština Bled sa svojim jezerom.

Na leto će svi osmaci iz Rakovice koji na kraju školske godine steknu Vukovu diplomu i srednjoškolci koji sa svim peticama završe četvrtu godinu od JP Poslovni centar Rakovica dobiti na poklon besplatan odmor u Paraliji. Na ovo putovanje otići će oko 500 dece, a spisak onih koji će otići na besplatno letovanje biće proširen i na socijalno ugrožene građane, penzionere i osobe sa invaliditetom sa područja Rakovice.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana