Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

НАСТАВАК АКЦИЈЕ УРЕЂЕЊА ГРОБЉА У РЕСНИКУ И КНЕЖЕВЦУ

utorak, 13. septembar 2022

305318387 744642293596466 4713798783445430111 n

Тренутно се изводе активности на уређењу гробља на територијНаставак акције уређења гробља у Реснику и Kнежевцу
и Општине Раковица, коси се трава и уклања суво растиње. Завршени су радови на изградњи прилазних стаза и степеништа на гробљу у Kнежевцу. Приводе се крају изградња стаза и одморишта са клупицама на Манастирском гробљу.
Постављени су и нови рукохвати и гелендери на захтев старијих суграђана.
Управници гробља који раде у оквиру ЈП Пословни центар Раковица редовно се старају о чистоћи и уређењу гробља.
Са сличним акцијама наставићемо и у наредном периоду.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana