Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

УРУЧЕНИ ВАУЧЕРИ ЗА БЕСПЛАТНИ СПОРТСКИ КАМП ЗА РАКОВИЧКЕ ОСНОВЦЕ

sreda, 30. jun 2021

На отвореном мултифункционалном терену у Спортском центру Раковица данас су подељени ваучери полазницима бесплатног спортског кампа за ученике раковичких основних школа. Бесплатан спортски камп намењен раковичким основцима организовали су Градска општина Раковица и Јавно предузеће „Пословни центар Раковица“ под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину Града Београда. За бесплатни спортски камп се пријавило више од 300 ученика раковичких основних школа који ће имати прилику да током јула и августа тренирају шест различитих спортова. Родитеље и малишане је поздравила Душица Стојковић, директорка Јавног предузећа „Пословни центар Раковица“ у склопу кога се налази Спортски центар Раковица где се одржава летњи спортски камп. Ваучере за спортски каме родитељима су уручивали председник Градске општине Раковица Милош Симић и директорка Јавног предузећа „Пословни центар Раковица“ Душица Стојковић . Док су родитељима уручивани ваучери, деца су имала прилику већ да почну да вежбају са акредитованим тренерима Дечјег спортског клуба „Панта Реи“ са којима ће малишани тренирати овог лета.Малишанима су током манифестације дељени сокови, воде, слаткиши и балони, како би им боравак у Спортском центру Раковица био што угоднији.

 Предвиђено је да летњи спортски камп траје током јула и августа. Основци Раковице су подељени у две групе где ће свака група имати један месец на располагању. Тренинзи се одржавају радним данима у Спортском центру Раковица. Малишанима ће за тренирање на располагању бити велики мултифункционални терен, док ће у случају лошег времена тренинзи бити пребачени у халу Спортског центра. Осим спортског кампа, овог лета обезбеђено је бесплатно коришћење теретане за студенте Раковице. Пријављени студенти ће током јула и августа бесплатно користити теретану Спортског центра Раковица. За малишане Раковице велики број бесплатних програма обезбедио је и Центар за културу и образовање Раковица. Пријава за бесплатне садржаје у Културном центру почињу 1. јула, трају до 10. јула, док ће се бесплатни програми трајати од 15. јула до 15. августа.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana