Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

U Rakovici otvoren novi sportski teren, opština uložila tri miliona dinara

subota, 19. mart 2016

12672128 10153968025473490 3581777582366963840 oU sportskom centru Rakovica danas je otvoren novi multifunkcionalni teren.

Teren su svečano otvorili državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković, gradski menadžer Goran Vesić i predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić.

Vesić je naveo da je to sedmi multifunkcionalni teren koji je otvorila opština Rakovica i dodao da je ta opština u ostalih šest terena, koji se nalaze u dvorištima škola na toj opštini, uložila više od deset miliona dinara. "Na taj način u opštini Rakovica pokazuju koliko im je važno da se razvija školski sport", naveo je Vesić. Istakavši da Grad Beograd svesrdno pomaže toj opštini, on je naglasio da je od početka godine iz budžeta grada uloženo oko devet miliona dinara u sportske terene u Rakovici.

"Otvorili smo teren u ulici Dimitrija Koturovića čija je vrednost 4,3 miliona dinara, zatim teren u Stevana Lukovića čija je vrednost oko četiri miliona dinara i u Čelebićkoj ulici smo otvorili fitnes teretane čija je vrednost negde oko 600.000 dinara", naveo je gradski menadžer. Kako je dodao, Grad Beograd će nastaviti da radi u saradnji sa opštinom Rakovica.

Predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić se zahvalio Gradu Beogradu na dobroj saradnji. "Pored školskih terena koji su bitni za školski sport, za našu omladinu i decu mi na ovaj način povećavamo i kapacitet našeg sportskog centra", rekao je Kocić.

Nakon svečanog otvaranja, prijateljsku utakmicu na novom terenu odigrali su mladi Rakovice.

 

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana