Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Sindikat podelio pakete zaposlenima

utorak, 04. decembar 2012

Podela paketa radnicimaSindikalna organizacija „Poslovnog centra Rakovica“ u decembru je svim zaposlenima u ovom javnom preduzeću, osim menadžmentu, podelila 100 paketa smrznute hrane. Paketi su se sastojali od smrznutog povrća i smrznutog peciva, a radnici sa najnižim primanjima dobili su po tri paketa.

Ovo je još jedna u nizu akcija sindikata JP „Poslovni centar Rakovica“ kojom je nastavljena dugogodišnja tradicija deljenja radnicima paketa sa namirnicama.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana