Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Nova kafana je otvorena na Dorćolu, ispod Kalemegdana kafana Gaucosi kao i klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite kafanu na vodi, odnosno na splavu onda je splav kafana Ušće pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak. Pored njega u Beogradu možete da poseteite i splav sa dugom tradicijom, na kome se žurke održavaju do jutra, a to je splav Hua Hua.

Спортска хала

ranorama hala

Спортски Центар Раковица располаже са спортском двораном поврсине 1000м2, са једним од најбољих паркетних подлога у граду. У оквиру сале налазе се и трибине од преко 1000 места.

Погодна је за тренинге рекреативних спортова (рукомет, мали фудбал, флорбол,...), као и за организацију званичних спортских догађаја и турнира. Корисницима је обезбеђено коришћење више опремљених свлачионица са тушевима.

У оквиру дворане налази се и кафић, у којем се некон напорних спортских активности, у пријатном амбијенту, можете освежити и одморити.

Добродошли!

Ценовник коришћења спортске хале :

  SPORTSKA HALA  
 Коришћење од  08:00 до 22:00h

У динарима

  Изнајмљивање сале од 08 до 22ч  3.500,00
  Тренинзи клубова од 08 до 15ч 3.000,00
  Првенствена утакмица 6.000,00
Концерти, приредбе, комерцијални програм
10.000,00

 

Галерија:

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana