Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

НАСТАВАK АKТИВНОСТИ НА РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРОЈЕKТА ЕНЕРГЕТСKЕ ЕФИKАСНОСТИ У СЦ РАKОВИЦА

sreda, 07. septembar 2022

305653959 742957433764952 9018831718473763940 nНа данашњој седници Скупштине Градске општине Раковица усвојен је предлог решења о давању сагласности Надзорног одбор ЈП Пословни центар Раковица о усвајању Измене и допуне Посебног програма коришћења субвенција из буџета ГО Раковица за 2022. годину. Разлози за доношење овакве одлуке су оправдани и опредељена средства ће бити утрошена на набавку топлотне пумпе и наставку реализације пројекта енергетске ефикасности хале Спортског центра Раковица.
Хала Спортског центра Раковице је 2014. године припојена јавном предузећу "Пословни центар Раковица".
Сваки динар који се уложи у енергетску ефикасност, јавних објеката и хала попут Спортског центра се вишеструко исплате и корист имају како грађани и корисници који имају много конфорније услове за тренирање као и јако изражен еколошки аспект и очување животне средине, тако бенефите има и менаџмент који управља халом кроз рачуне за струју и смањење потрошње и расипање енергената. Kорист, дакле имају сви у ланцу одговорности као и крајњи корисници, грађани Раковице.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana