Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

ФИТНЕС ЦЕНТАР HAMMER GYM

subota, 10. april 2021

Сада можете уживати у пријатном амбијенту наше обновљене фитнес сале и тереретане са пригодним садржајима како за професионалне спортске клубове тако и за рекреацију читаве породице.
Hammer Gym је теретана и фитнес центар која послује у оквиру Спортског центра Раковица. Настала је као резултат вишегодишњег искуства у области спортског менаџмента, фитнеса и рекреације.
Услуге и програм Фитнес центара Hammer Gym намењене су рекреативцима, професионалним спортистима и аматерима.
Теретана Hammer Gym је опремљена најбољим кардио машинама и великим бројем трака, степера, бицикли и осталих справа произвођача "Лифе Фитнесс" који је светски лидер у производњи справа за вежбање.
Спортски центар Раковица поседујe мултифункционалне сале (интегрисан простор за вежбање), мониторе за праћење ТВ програма, мушке и женске свлачионице са тушевима и тоалетима. У Спортском центру се налазе и апарати за кафу где се можете освежити и спортски напитак.
Топло препоручујемо ову теретану! Посетите нас и уверите се у квалитет наших услуга. Закажите свој термин на време! Потражите нас на старој локацији Мајора Добросава Тешића број 9 (бивша Варешка улица) у Раковици.
Добро дошли!

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana