Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

ПЛАСМАН ДОМАЋИХ ПРОИЗВОДА НА МИНИ-ПИЈАЦИ У СТАРОЈ РАКОВИЦИ

sreda, 16. decembar 2020

131321503 3357319404395836 5851147891376148853 n НА ТЕЗГИ КОД КОМШИНИЦЕ МИРЕ

Овог викенда прошли смо платоом Старе Раковице. Продавци су већ раном зором изнели на тезге мини-пијаце мноштво својих производа. Посебну пажњу привукла нам је насмејана и комуникативна тета Мира која нам је испричала своју причу. Мира и њен супруг су најрадије виђени продавци на тезги у Старој Раковици. Иако из Ваљева, нема временских услова који би их спречили да викендом крену пут Београда. Њихова тезга је од зоре пуна домаћих производа који већ после пар сати нестају. Гледајући своју мајку, која се цео живот бавила производњом домаће хране, Мира је доста тога научила помажући јој. Временом, мајка због година није више могла да обавља посао и Мири је препустила пољопривредно газдинство. Храну су у почетку продавали по комшилику. Међутим, разговор са комшијама који такође продају производе на пијацама на Лабудовом и Канаревом брду, их је навела да се усуде да и они покушају. Тако су 2002. године сколопили уговор са Пословним центром Раковица и отпочели посао. Како каже, Мира је презадовољна сарадњом са Пословним центром Раковица. Услови после реновирања мини-пијаце су много бољи. Такође, од државе су добили субвенције па тако успевају да зараде довољно за солидан живот. У току нашег разговора, наишли су задовољни купци који викендом обавезно сврате по домаће намирнице код Мире. „Чак и мој мали син, који је веома пробирљив, воли тета Мирине производе“- рекла нам је комшиница Ивана. Нисмо одолели да и ми пробамо понешто од Мириних приозвода. Једно је сигурно, нема ништа лепше од домаће хране.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana