Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

ОСВЕЖЕЊЕ ЗА ХЕРОЈЕ РАКОВИЦЕ

utorak, 24. novembar 2020
127276270 3303069539820823 7962156722866826078 nДанас су ковид амбуланту Дома здравља Раковице на Канаревом брду посетили председник Градске општине Раковица Милош Симић, члан Већа града Београда Филип Марјановић и директорка ЈП „Пословни центар Раковица“ Душица Стојковић. Они су докторима, медицинским сестрама и медицинском особљу које ради у ковид амбуланти уручили сокове и воће као знак захвалности за све што чине како би сачували животе и здравље грађана Раковице. Медицинским радницима, који су хероји Раковице, упућена је подршка од локалне самоуправе да истрају у борби против корона вируса уз жељу да у наредном периоду имају што мање посла. Грађанима је упућен апел да поштују епидемиолошке мере, да избегавају све непотребне контакте, да носе маске и на тај начин да на минимум сведу могућност да се заразе. Све то је веома битно како би се олакшало медицинским радницима да се изборе са пандемијом.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana