Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Dimitrija Koturovića

ponedeljak, 07. oktobar 2013

dimitrija oturovica-4U ulici Dimitrija Koturovica, radnici JP „Poslovni centar Rakovica“ u okviru akcije „800 zgrada, 4000 malih projekata“ sređivali su prilozne delove zgrada. Ispred ulaza 21 postavljeni su zaštitni stubići za zabranu parkiranja vozila na zelenu površinu, čime je onemogućeno raznošenje blata na postojeći parking i ulaz u zgradu. Stanovnicima zgrade broja 25 sanirana je prilazna staza i stepenište, dok je u susednom ulazu postavljen gelender koji će stanarima olakšati kretanje starijih gradjana.

   

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana