Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Besplatno letovanje u Grčkoj

utorak, 01. oktobar 2013

Besplatno zimovanje na BleduUz medjusobnu saradnji i finansiranje JP "Poslovni centar Rakovica" i Opština Rakovica omogućili su ovog leta najboljim studentima i socijalno ugroženim porodicama besplatno letovanje u Grčkom letovalištu Nei Pori.

Besplatan boravak omogućen je studentima i socijalno ugroženima sa područja Rakovice, koji su u Grčkoj boravili u smenama po sedam dana u maju, junu i septembru. Za odlazak na letovanje u Grčkoj izabrano je oko 300 Rakovčana koji su ispunili uslove raspisanog javnog konkursa. 

Letovalište Nei Pori (u prevodu Novo Mesto) na Egejskom moru tipičan je turistički gradić nastao isušivanjem močvarnog zemljišta. Prepoznatljiv je po zlatnožutom pesku na plažama, širokim ulicama, cvetnim trgovima i mnogobrojnim tavernama sa svežom ribom. Stari i Novi Pori privlačni su i zbog blizine Soluna, mitske planine Olimp i čuvenih Meteora.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana