Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

КАДА СУ ДЕЧИЈИ ОСМЕСИ ПОКРЕТАЧИ ПРОМЕНА У ДРУШТВУ

sreda, 26. oktobar 2022

310569736 769749854419043 7556062494281164965 n

Директорка ЈП Пословни центар Раковица је са својим колегама посетила Центар за децу и омладину ометену у развоју који се налази у Борској улици у насељу Канарево брдо. Том приликом однели су им пригодне поклоне обезбеђене из личних средстава. Реч је о дидактичким средствима и школском прибору који ће користити у свакодневној настави. Малишани су се највише обрадивали слаткишима и балонима.
'Редовно комуницирам са директорком Центра за децу и омладину у Борској улици, госпођом Мирјаном Билбијом која је истински борац да се ова популација у пуном капацитету укључи у друштво, у локалну заједницу којој припада. Више од 10 година посећујем ове малишане и њихови осмеси су ми покретач да наставимо даље како би им обезбедили све услове за школовање, раст и развој и како би постали активни и видљиви чланови наше заједнице. Њихов осмех је истински покретач за нове победе"- истакла је директорка Душица Стојковић.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana