Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

РАКОВИЦА СЕ ПРИКЉУЧИЛА ПОПУСТИМА ЗА БЕОГРАДСКУ СЕНИОР КАРТИЦУ

četvrtak, 01. jul 2021
Раковица је подржала пројекат Београдске сениор картице, где се прикључила попустима за пензионере.
 Данас су Протокол о сарадњи са Секретаријатом за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима потписали директорка Јавног предузећа „Пословни центар Раквица“ Душица Стојковић“ и директорка Центра за културу и образовање Раковица Маријана Бутулија.
 Уговор је потписан у просторијама Центра за културу и образтовање Раковица присуству члана Већа града Београда Филипа Марјановића и извршног директора Јавног предузећа „Пословни центар Раковица“ Милана Ненадовића.
 На тај начин предузеће и установа чији је оснивач Градска општина Раковица прикључили су се пројекту Београдске сениор картице, где су понудили попусте нашим најстаријим суграђанима на њихове услуге.
 Сви они који поседују Београдску сениор картицу од данас ће имати прилику да по сниженој цени користе услуге Спортског центра Раковица који се налази у улици Мајора Добросава Тешића 9. Попуст од 10 одсто обезбеђен је за коришћење теретана и кардио програма (полумесечна, месечна и годишња карта), за коришћење мале сале за борилачке спортове, као и за коришћење сале за женске спортове.
 Центар за културу и образовање Раковица одобрио је попуст од 50 одсто за кориснике Београдске сениор картице за све позоришне представе које су на програму на вечерњој сцени, за све представе које се изводе на дечјој сцени, као и за све музичке манифестације које се одржавају у Центру за културу и образовање Раковица.
 Корисници Београдске сениор картице попусте у Центру за културу и образовање Раковица могу користити од 1. јула 2021. године наредних 12 месеци.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana