Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

ОРГАНИЗОВАНА ВАКЦИНАЦИЈА ПРИВРЕДНИКА КОЈИ ПОСЛУЈУ НА ТЕРИТОРИЈИ РАКОВИЦЕ

četvrtak, 03. jun 2021
Заменик градоначелника Горан Весић, државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић, председник општине Милош Симић, директор Јавног предузећа "Пословни центар Раковица" Душица Стојковић, члан Градског већа Филип Марјановић и директорка Дома здравља Раковица Светлана Антић, обишли су пункт за вакцинацију у Дому здравља на Лабудовом брду где је данас организована имунизација послодаваца и привредника који послују на територији општине Раковица.
 Весић је овом приликом нагласио да је општина Раковица једна од најбољих општина у Београду када је у питању вакцинација. „Закључно са јучерашњим даном вакцинисали су око 54 одсто пунолетног становништва и вероватно ће данас прећи тај проценат. Овај податак говори да се у општини Раковица заиста добро ради. Прве три општине по вакцинацији су Стари град, Врачар и Савски венац, а Раковица има структуру становништва која је можда и неповољнија у односу на друге општине, а има много бољи проценат вакцинације“, рекао је Весић.
 Он је додао да је у Београду закључно са јучерашњим даном вакцинисано 712. 923 лица, односно 51,2 одсто, а ревакцинисано скоро 617. 000 грађана, односно више од 44 одсто.
 „Ми се као Град приближавамо нашем циљу да у јуну имамо 750.000 вакцинисаних, што ће нам, уз оне који су прележали инфекцију, омогућити да се вратимо нормалном животу. Вакцинација је зато важна јер значи да ћемо моћи поново да радимо, да достигнемо друге државе када је у питању економија. Зато је неопходно да се што више људи вакцинише, а сада је важно да се вакцинише што више младих“, рекао је Весић.
 Он је подсетио да је у Београду најодговорнија била популација између 65 и 74 године, у којој је вакцинисано више од 80 одсто, али да су сада на реду млађи.
 „Јун је месец када ће се у Београду поново организовати концерти, свадбе и све оно што смо чекали свих ових месеци, а то не би било могуће да се грађани нису вакцинисали и да Београд није најбољи када је у питању вакцинација у Србији“, рекао је заменик градоначелника.
 Прeдсeдник Oпштeг удружeњa привaтних пoслoдaвaцa Рaкoвицe Mиливoje Кoцић зaхвaлиo јe нaдлeжнимa jeр је приврeдницимa oмoгућeнa брзa и eфикaснa вaкцинaциja.
 „Приврeдници су сe сусрeтaли сa рaзним прoблeмимa и нeдaћaмa које су решавали свojим знaњeм, умeћeм и вeштинaмa. Meђутим, пaндeмиja кoja нaс je зaдeсилa нe дaje нaм мoгућнoст дa тo сaми рeшимo, зaтo je пoтрeбнo дa слушaмo струку. Jeдинo вaкцинaциjoм мoжeмo прeвeнтивнo да сaчувaмo свoje здрaвљe и jeдинo на тај начин мoжeмo дa нaстaвимo тaмo гдe смo били прe oвe пaндeмиje“, истaкao je Кoцић.
 Позвао је свe приврeдникe дa дoђу у Дoм здрaвљa у Рaкoвици и искoристe прилику да се вакцинишу бeз зaкaзивaњa, уз мoгућнoст бирaњa вакцине.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana