Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

НОВА УЛАГАЊА У СПОРТСКИ ЦЕНТАР РАКОВИЦА

sreda, 28. april 2021
Сала за борилачке спортове у Спортском центру Раковица данас је добила нову татами подлогу. Нова подлога површине 50 квадратних метара донација је Града Београда, а постављена је у делу Спортског центра у којем се тренира бокс и други борилачки спортови.
 Реновирану салу Спортског центра Раковица јуче су обишли државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић, председник Градске општине Раковица Милош Симић, члан Градског већа Филип Марјановић, Страхиња Стојковић саветник у Секретаријату за спорт Града Београда и члан Општинског већа Владимир Ковачевић Јурашин.
Њих је угостила директорка ЈП „Пословни центар Раковица“ Душица Стојковић која им је показала салу у којој је постављена нова подлога, као и друге радове који су у претходном периоду извршени у Спортском центру Раковица.
Током обиласка Спортског центра Раковица представљен је и простор за спортске легенде и клубове које су стасавале у Раковици. Приказана је стална изложбена поставка на паноима посвећена легендарном фудбалеру и првој Звездиној звезди Рајку Митићу, који је део живота и прве фудбалске кораке направио баш у Раковици. Осим Рајка Митића у кутку за спортске легенде Раковице постављени су и панои посвећени најбољим спортским колективима у општини, Фудбалском клубу Раковица, Рукометном клубу Раковица, Кошаркашком клубу Рас и Боксерском клубу „Белка“.
Након обиласка Спортског центра гости су присуствовали финалним борбама боксерског турнира „Меморијал Бранко Пешић-Београдски победник“.
Спортски центар Раковица у последњих неколико година доживео је велику трансформацију. Замењени су врата и прозори захваљујући чему су све просторије топлије, реконструисана је фасада захваљујући чему је објекат постао енергетски ефикаснији јер је за његово грејање потребно мање енергената. Постављена је нова ЛЕД расвета, окречени су хала, теретана, свлачионице и ходници, док је обновљено хиљаду квадратних метара трибина. Пре тога санирани су кров, реконструисан је паркет хале, као и свлачионице.
У претходном периоду посебно је уложено у женски део теретане за који је набављена нова опрема, трака за трчање, бицикл и други спортски реквизити. И за ову салу је Град Београд почетком године донирао 50 квадратних метара татами подлоге чиме је помогао опремање и прилагођавање овог простора за женски фитнес.
Захваљујући свим овим улагањима обезбеђени су врхунски услови за тренинг професионалних спортиста и рекреативаца али и за организацију домаћих и међународних спортских такмичења.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana